Uden

Stap voor stap moestuinieren

IVN Uden verzorgt in 2021 opnieuw de populaire cursus Stap voor stap moestuinieren. Lekker je eigen groenten kweken in je achtertuin tuin of in een echte volkstuin. Wie wil dat niet? Maar: wat komt er allemaal bij kijken? En waar moet je aan denken?

Je leert  stap voor stap hoe je van jouw moestuin een smakelijk paradijsje kunt maken. Je maakt met hulp van ervaren moestuinierders je eigen tuinplan en je krijgt veel praktische tips over wat te doen in de verschillende moestuinfases.

Op de website van IVN Uden verschijnt vanaf half januari 2021 elke week een podcast, zes weken achter elkaar. Voor wie niet zo bekend is met dit medium: een podcast is een geluidsbestand dat je via je computer, tablet of telefoon kunt afluisteren. In deze podcasts nemen we je stap voor stap mee door een jaar in de moestuin. Alle aspecten van moestuinieren komen aan de orde.

Daarnaast leveren we links naar interessant voorbeeldmateriaal op andere websites en documentjes met informatie. zie website: www.ivn.nl/afdelingen/uden/moestuincursus

 

link:  Podcast deel 1 'Moestuinieren met IVN-Uden'