Uden

Even voorstellen

November 2021

Hoi, ik ben José Driessen en ben woonachtig aan de Bovenstehuis in Boekel. Eén van de redenen om hier te gaan wonen was de grote tuin. Deze tuin hebben we in de loop van de jaren veranderd van een weiland naar een bloemen- en groentetuin. Daarnaast is een groot gedeelte van de tuin natuurvriendelijk ingericht met veel aandacht voor de biodiversiteit (insecten, vlinders, bijen en vogels).

Sinds ruim 5 jaar ben ik lid van Groei & Bloei Uden.
Na eerst veel creatieve cursussen gevolgd te hebben, wilde ik de kneepjes van bloemschikken leren kennen. Dit was de belangrijkste reden om me aan te melden bij Groei & Bloei afdeling Uden. Het gastvrije ontvangst en de gemoedelijke sfeer spraken mij meteen erg aan. Ik kwam er snel achter dat Groei & Bloei Uden veel meer te bieden heeft dan alleen bloemschikken. Zoals veel leerzame lezingen, excursies, plantenruilbeurs en zelf een mooie tuinreis!

Omdat ik een bekend gezicht werd voor het bestuur, ben ik onlangs gevraagd om het bestuur te versterken. Binnen het bestuur neem ik het secretariaatswerk van Gonnie over. Ik vind dit best spannend want een ‘echte’ secretaresse ben ik niet. Momenteel werk ik namelijk in de zorg. Gelukkig heeft Gonnie alles goed overgedragen, en bij eventuele vragen kan ik bij haar terecht.

Het samenstellen van de nieuwsbrief behoort ook tot mijn taken. Onze nieuwsbrief verschijnt vijf keer per jaar. Maar graag verwijs ik jullie ook naar onze mooie website www.uden.groei.nl. Deze website wordt ‘update’ gehouden door Diny Tielemans. Het zit vol met wetenswaardigheden, activiteiten, informatie en tips en veel foto’s. Het bezoeken van de website is net alsof je door een tijdschrift bladert. Echt de moeite waard om deze website op de favorietenlijst van ‘Google’ te zetten.

Samen met het bestuur probeer ik er het beste van te maken. Hopelijk zien we elkaar op een van onze activiteiten.

José Driessen