Uden

Blij met je tuin?

Elke willekeurige tuin van een van onze leden kan de aandacht krijgen van een tuinontwerpster.

Het werkt als volgt:

  • Wil je graag je tuin veranderen (of een deel) geef je dan op via groeienbloeiuden(at)gmail.com.
  • Toon Althuizen vanuit bestuur neemt contact met je op en bespreekt de te verzamelen gegevens die de tuinarchitect nodig heeft (foto's van de tuin, een situatieschets en een omschrijving van de  bewoner(s) en hun wensenpakket).
  • Deze worden doorgestuurd naar tuin- en landschapsontwerper Carla van Wetten-Rovers.
  • Carla gaat hiermee aan de slag en geeft schriftelijk "Tips en Tops" over deze tuin. De foto’s inclusief de bevindingen van Carla worden geplaatst op onze website zodat iedereen mee kan kijken en hier weer ideeën kan opdoen.
  • Dit alles is geheel vrijblijvend.

 

Carla vindt het leuk als ze terugkoppeling krijgt over wat er is gebeurt met haar advies. We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet! 
Wil je meer weten over deze actieve tuin- en landschaps ontwerper:  www.carlarovers.nl

Vormgeving van de leefruimte interesseerde Carla altijd al. Jarenlang is ze werkzaam geweest als bouwkundig engineer/architectonisch ontwerper. Tijdens deze periode heeft ze vormgegeven aan woon- en utiliteitsbouw en hun aansluiting op de buitenruimte.

Naast de bebouwde omgeving heeft ze zich verdiept in de groene stedelijke en landschappelijke buitenruimte. Ze ronde haar studie richting Tuin- en Landschapsinrichting af aan de University of applied sciences Van Hall Larenstein in Velp. Sinds januari 2015 werkt ze bij Plancompagnons Landschapsarchitecten bnt. Hier richt ze zich onder andere op het schrijven van inventarisatie, analyse en visievorming en -rapportage, het ontwerpen en uitwerken van landgoederen, schoolpleinen, inrichting van wandelroutes, havens, zorginstellingen, particuliere tuinen en beplantingsplannen.

Verder heeft ze haar eigen bedrijf: 'Carla Rovers Vormgeving stad en landschap'  waar ze de vormgeving van de 'groene ruimte' met kunst en element vormgeving combineert. Zij geeft via de website Groei en Bloei Uden ontwerpadvies en tips over een ingezonden tuin. Zie: www.carlarovers.nl