Najaarsruilbeurs 28 september 2019

Zoals bij de echte tuinliefhebbers bekend is het najaar eigenlijk de beste tijd om de meeste vaste planten te (ver)planten. We waren te gast bij Mieke en Arie Verbrugge in Boekel. Bij hen op de oprit is alle ruimte om planten te bekijken en te ruilen.

De ervaring is dat de laatste jaren steeds meer aanbod van interessante soorten planten en siergrassen naar de ruilbeurs komt. Loop tegen die tijd ook eens door je tuin, misschien kun je door te ruilen weer een mooier assortiment krijgen. Het is ook dé gelegenheid om van gedachten te wisselen over groei, bloeiwijze, ziekten en plagen in je tuin.

Zeker voor nieuwe leden was de plantenruilbeurs een uitstekend moment om eens kennis te maken met de vereniging.

Na afloop stond de koffie/ thee klaar terwijl de regen zachtjes tikte op het dak van de knusse serre.