Uden

Even voorstellen

Maart 2020.
Het coronavirus had ook de jaarvergadering van afdeling Groei & Bloei Uden in haar ban. Omdat deze vergadering werd geannuleerd en de werkzaamheden toch door moeten gaan is mij gevraagd om mij schriftelijk  aan u voor te stellen als nieuw bestuurslid van de afdeling Uden.

In ben Anny Ermers uit Zeeland. Sinds  1 juni jl. met pensioen. Daarom is er wat tijd vrij gekomen om nieuwe dingen te gaan oppakken.

Op de Floriade van 2002 ben ik lid geworden van het maandblad Groei & Bloei. Met stip het leukste abonnement wat ik ooit heb afgesloten! Tot mijn verbazing was ik ineens ook lid van de afdeling Uden waar diverse cursussen, lezingen e.d. worden  aangeboden. Ook de plantenruilbeurs is een geweldige activiteit waar ik ineens gebruik van kon maken.  Wat een verrassing was dat allemaal!

Een van mijn hobby's is onze siertuin, het werken in de  groentetuin laat ik aan mijn man over. Heel vaak zijn we dan ook in onze tuin te vinden.

Helaas is onze vorige penningmeester Tiny Zegers plotseling, veel te jong overleden en is de functie van penningmeester vacant geworden. Door het bestuur is mij gevraagd om het penning-meesterschap op me te willen nemen. Als de papieren rompslomp bij De Kamer van Koophandel en de bank in orde is hoop ik deze taak per 1 april a.s te kunnen gaan uitvoeren.

Hopelijk komt er aan de wereldwijde coronazorgen snel  een einde en kunnen wij elkaar gaan ontmoeten.
Met een groene groet,

Anny Ermers