Oproep voor vrijwilligers

Gardenista: 'Het groener maken van Nederland'.

Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde (KMTP), beter bekend als Groei & Bloei presenteert een nieuw jaarlijks buitenevenement op landgoed Ophemert in Gelderland van 15 t/m 19 mei 2019.

Het is geen beurs, geen fair, geen braderie of de zoveelste plantjesmarkt ... Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Gardenista is beleven, een groen pretpark op hoog niveau.

Bloemschikken is een van de belangrijke activiteiten. Daarvoor de grootste tent op het terrein ingericht, alsook in en rond het kasteel, bij de horeca en op verschillende podia.

Dat vraagt vanzelfsprekend veel man/vrouwkracht, daarom zoekt men vrijwilligers die bij de diverse werkzaamheden kunnen helpen voor en tijdens de show.

Vind je het leuk om mee te helpen, met bijv. de deelnemers wegwijs te maken, te assisteren met het installeren van de werkstukken of met het begeleiden van de tentoonstelling? Ook bij het maken van bloemwerk in en rond het kasteel voordat Gardenista begint (13 en 14 mei) is assistentie nodig. Je kunt je opgeven bij Betsie Grondman lambertha58(at)gmail.com. Vermeld ook alvast welke dag en/of dagdelen je beschikbaar bent in de periode van 13 t/m 19 mei 2019.

Je krijgt passende kleding als je 'in dienst' bent van Gardenista, een vergoeding voor de reiskosten, lunch, koffie/thee/fris en 2 vrijkaartjes voor het evenement. Ook is er een goede plek om je auto te parkeren. Alle hulp is welkom.

Kijk op de website www.gardenista.nl

Kasteel Ophemert

De Dreef 2, 4061 BL Ophemert

Vergane glorie - Blik op de tuin 875