Najaars plantenruilbeurs, 29 september 2018

plantenruilbeurs najaar 2018

Zoals bij de echte tuinliefhebbers bekend is het najaar eigenlijk de beste tijd om de meeste vaste planten te (ver)planten. We waren weer te gast bij Mieke en Arie Verbrugge in Boekel. Bij hen op de oprit is alle ruimte om planten te bekijken en te ruilen.

De ervaring is dat de laatste jaren steeds meer aanbod van interessante soorten planten naar de ruilbeurs komt. Loop tegen die tijd ook eens door je tuin, misschien kun je door te ruilen weer een mooier assortiment krijgen.

Deze ruilbeurs is een uitgelezen mogelijkheid om ook eens een wandelingetje te maken in de weelderige tuin van Mieke en Arie.

Zeker voor nieuwe leden is de plantenruilbeurs een uitstekend moment om eens kennis te maken met de vereniging. Dus kom gewoon eens vrijblijvend een kijkje nemen.

Ieder was van harte welkom. De koffie/thee stond klaar.

plantenruilbeurs najaar 2018

Westlandse buitenplaatsen van weleer