Activiteiten & Actueel

Tuinenreis 30 juni 2018.

Klein Boskoop
PassiFlorahoeve, 30 juni 2018
PassiFlorahoeve, 30 juni 2018

Tuinenreis naar 2 tuinen op de Veluwe.
Zie de foto's in het Fotoalbum

.

'Klein Boskoop' een schitterende kijk- en wandeltuin in Stroe.    

'De Passiflorahoeve' in Harskamp, een vlindertuin met een collectie verschillende soorten vlinders. Daarnaast beheren zij een collectie Passiflora's, Duitse pijp, Hybiscus en Fuchsia's.

.

We beginnen in Klein Boskoop, een bijzonder mooi aangelegde tuin van 1,5 ha. met 18 verschillende thema's die in elkaar overlopen. U vindt hier een bostuin, oostersetuin, een rosarium en 150m bloeiende borders met vele bijzondere heesters. Hier worden we ontvangen met koffie/thee en wat lekkers!

Na vertrek uit Stroe zijn we met lunchtijd in Harskamp bij de Passiflorahoeve. Hier kun je je zelf meegenomen lunch gebruiken of je maakt gebruik van de aanwezige lunchroom met alles erop en eraan. (voor eigen rekening). Het tv programma binnenstebuiten heeft ons hier naar toe geleid. De tuin heeft een wandelroute van 800 mtr. die langs alle tuinen voert en u niets hoeft te missen, met genoeg momenten om uit te rusten.

De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner in het Witte Huis in Zeeland. Rond 20.30 uur worden terug verwacht in Uden bij het vertrekpunt van de dag, de Emte supermarkt.  

meer

.

Tuinenreis, 30 juni 2018
Klein Boskoop
.
.
Klein Boskoop
.
20
Jul
Volkstuin: verrassingen
15
Jul
Volkstuin: het gewas bij de buren…….