Activiteiten & Actueel

Jaarvergadering 27 februari 2018

Jaarvergadering van Groei&Bloei Uden op dinsdagavond 27 februari 2018.

Een jaarvergadering met waarin de presentatie van een nieuw jaarprogramma, een bestuurswisseling  en huldiging van een jubilaris. Gonnie en Geertje waren aftredend en stelden zich allebei weer herkiesbaar, ze werden met algemene stemmen herkozen. Ad Bierman was aftredend vw. gezondheidsredenen en werd, ook met algemene stemmen opgevolgd door Gert-Jan Schonenberg. Gefeliciteerd.
Gert-Jan draaide al een half jaar mee, hij weet op het gebied van lezingen en andere groenactiviteiten erg goed de weg.

Er werd afscheid genomen van Ad Bierman. Toon Althuizen sprak een woord van dank en Geertje overhandigde een bos prachtige bloemen.
Bedankt Ad.

Verder was er twee jubilarissenToon van de Schans en Jan van de Vin beiden zijn 50 jaar! lid van onze vereniging. Jan van de Vin moest zich jammer genoeg afmelden, met hem is afgesproken dat een afvaardiging van het bestuur hem een bezoek brengt.

Toon van de Schans werd in het zonnetje gezet, een mooi woordje met felicitaties, een oorkonde vanuit het hoofdbestuur en een mooi boeket bloemen.

 

 

Toon van de Schans
Ad Bierman

Na de pauze gingen we met zijn allen gezellig creatief aan de slag. Jose en Geertje zetten ons aan het knopen voor een plantenhanger.

.
gezellig creatief
presentatie jaarprogramma
meer

Kandidaat bestuurslid

Even voorstellen:

Ik ben Gert-Jan Schonenberg. Woon in Volkel samen met Marianne en we hebben 4 kinderen: Vyenne, Kevin, Benthe en Petter.

Met inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring, runnen we samen met 5 zeer enthousiaste en vakbekwame medewerkers een kwekerij en plantencentrum aan de Brabantstraat (aan de weg van Volkel naar Boekel). Wij kweken en leveren complete tuinaanplant van de kleinste vaste planten tot de dikste boom voor hoveniers, grootgroenvoorzieners en overheden. Ook de particulier kan bij ons terecht, vaak komen zij samen met hun hovenier of architect om gezamenlijk de planten uit te zoeken. En jazeker, ook de particulier die op eigen gelegenheid bij ons binnenloopt, wordt zeer vakkundig geholpen!

Naast dit organiseren we regelmatig cursussen en workshops voor zowel de professional als de particuliere tuinliefhebber ... ja en toen belde Nico…!

Jullie zijn dan ook van harte welkom om eens te komen kijken naar ons bedrijf, en kijk ook eens op onze website. Wellicht staat daar een mooie tip op, of hebben jullie een mooie tip voor ons.

“De koffie staat altijd klaar”.

 

Gert-Jan Schonenberg - kandidaat bestuurslid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL