foto's

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Uden

Dinsdagavond 15 januari. De eerste activiteit in het nieuwe tuinjaar:
'Bemesten is het nieuwe bestrijden'

Zie agendatips voor zondag 20 januari !!!

Van de voorzitter                                                                                                                    januari 2019.

Als jullie deze nieuwsbrief ontvangen zijn de feestdagen rond Kerst en Nieuwjaar weer voorbij. Hopelijk zijn deze dagen voor iedereen weer een gezellig samenzijn geweest met familie en vrienden. Voor 2019 wens ik alle leden met hun familie een heel mooi, gezond en kleurrijk nieuw jaar toe. In verhalen met ouderen komen vaak de strenge winters en de witte Kerst ter sprake, maar volgens de statistieken blijkt dit niet altijd te kloppen. Er wacht ons weer een nieuw Groei & Bloei jaar met allerlei activiteiten.

We hebben als afdeling weer een goed jaar gehad met mooie afwisselende activiteiten die we organiseerden. Dat we goed bezig zijn is te zien aan het ledenaantal, we hebben weer een flink aantal nieuwe Groei & Bloeileden mogen begroeten. Vanaf deze plaats wens ik iedereen een leerzaam en bloeiend jaar toe bij onze afdeling.

Onze laatste activiteiten van het afgelopen jaar, de Kerstdemonstratie en de Kerstworkshop zijn weer een groot succes geworden.
De Kerstdemonstratie in Nia Domo die dit jaar werd verzorgd door Maria Hoevenaars en Lotte van den Bosch was van een erg hoog niveau. Prachtige creaties, gemaakt van veelal natuurlijk materiaal, zonder veel toevoegingen van allerlei gekleurde Kerstballen en bling-bling. Zij kregen veel complimenten van het talrijke publiek. Zo zie je dat je niet altijd een toparrangeur hoeft te hebben om mooie en gevarieerde kerstdecoraties te maken. Lotte en Maria heel erg bedankt voor deze prachtige avond.

Het maximum aantal deelnemers voor de kerstworkshop was al snel bereikt. Een 30 tal zeer fanatieke dames waren erg actief met verschillend mooi kerstgroen. Bij deze workshop waren ook een aantal dames actief die geen lid zijn van onze vereniging. Tijdens mijn rondje dat ik maakte proefde ik dat we waarschijnlijk binnenkort uitbreiding krijgen bij de bloemschikgroep. Geertje en Tiny bedankt voor het beschikbaar stellen van de mooie ruimte en de gastvrijheid.

Noteer ook al vast de datum van onze jaarvergadering!! Deze is op dinsdag 26 februari om 20.00 uur in De Balans Beatrixhof 470 in Uden.  Na de vergadering gaan we zoals al enkele jaren weer creatief aan de slag.

Tot slot wens ik alle leden en familie weer een heel Groeiend & Bloeiend jaar toe.
Nico Rovers

Deze maand in Groei & Bloei

Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
VAN VERVAL TOT HOTEL