In memoriam

TINY ZEGERS

Vanaf 2014 was Tiny onze penningmeester. 'Unne goeie mens'.

Een goede penningmeester ook: duidelijk in afspraak, secuur, stipt en betrouwbaar. Tijdens elke jaarvergadering gaf hij helder en open uitleg over het financieel jaarverslag en de begroting voor het nieuwe jaar.

Bij diverse activiteiten van Groei & Bloei was Tiny betrokken. Je deed nooit vergeefs een beroep op hem als er gesnoeid moest worden voor een workshop. Gastvrij zijn de bloemschikkers ontvangen in de schuur bij Tiny en Geertje,  toen de vaste werkruimte verbouwd werd. Ook de kerstworkshop heeft regelmatig bij hen op Nabbegat plaatsgevonden.

Wij zijn Tiny veel dank verschuldigd voor zijn inzet en betrokkenheid bij onze vereniging. Met warmte en respect denken wij aan hem terug.

Afscheid van Ad Bierman

In de jaarvergadering op 27 februari 2018 werd afscheid genomen van Ad Bierman. Hij heeft verscheidene jaren als secretaris gefungeerd. Wegens gezondheidsredenen moest Ad zijn taak neerleggen. Toon Althuizen sprak namens het bestuur een woord van dank en Geertje overhandigde een bos prachtige bloemen.

Bedankt Ad.

Afscheid van Diny Zomers.

Tijdens de jaarvergadering op 21 februari 2017 nam Diny Zomers afscheid als bestuurslid.
De voorzitter noemde haar jarenlange inzet en betrokkenheid bij de vereniging. Namens alle bloemschikkers sprak Gonnie Zegers een woord van dank uit.

De speld met robijn heeft Diny jaren geleden al ontvangen voor haar verdienste als coƶrdinator van het bloemschikken. Als aandenken aan Groei&Bloei ontving Diny een mooi gegraveerd klokje en een prachtig groot boeket volgehangen met persoonlijke felicitatiekaarten van alle bloemschikkers. Na een woordje van dank van Diny mocht zij een welverdiend applaus ontvangen van alle aanwezigen.

Zilveren speld met robijn uitgereikt aan Wendy Wijnhoven.

Tijdens de jaarvergadering op 23 februari 2016 hebben we afscheid genomen van Wendy Wijnhoven als bestuurslid.
Wendy heeft op een voortreffelijke wijze kleur gegeven aan onze afdeling, al 25 jaar lang. Zij was al die jaren secretaris en het gezicht van afdeling Uden bij het hoofdbureau in Zoetermeer. Vaak had Wendy ideeƫn en oplossingen wat betreft lezingen, tuinreizen en andere onderdelen van Groei & Bloei.
Een welverdiend applaus was er voor Wendy na het ontvangen van de speld, een oorkonde en een mooie bos bloemen van de voorzitter.

Heel veel dank.