Planten ruilbeurs.

Waar:          bij Geertje, Nabbegat 3 in Zeeland
Tijd:              10 - 12 uur
Aanmelden: groeienbloeiuden(at)gmail.com
uiterlijk vrijdag 18.00 uur met naam en telefoonnummer:

I.v.m. Corona moeten we van tevoren weten hoeveel mensen en wie aanwezig zullen zijn. Wil je je vóór zaterdag aanmelden via dit mailadres. Hieronder tref je verdere richtlijnen aan. Wil iedereen zich aan deze regels houden, zodat we met z’n allen op een veilige manier naar de ruilbeurs kunnen komenAlle leden zijn van harte welkom.

Leden van Groei&Bloei gooien geen planten weg, maar maken anderen daar blij mee!
Soms heb je planten in je tuin die wat enthousiaster groeien dan de planning is. Of je wilt een gedeelte van je tuin opnieuw inrichten en sommige planten passen niet meer in het nieuwe plaatje.
Heb je planten over. Bezoeken van de de ruilbeurs is een perfecte manier om anderen blij te maken met jouw planten en zelf met verrassende aanwinsten thuis te komen.

Corona richtlijnen

Wat in ieder geval voorop staat!

• de veiligheid van alle aanwezigen staat te allen tijde voorop.
  • de richtlijnen van het RIVM zijn leidend.

Afspraken die we met elkaar maken én waar iedereen zich aan dient te houden:

• bij Corona gerelateerde gezondheidsklachten kom je NIET NAAR DE RUILBEURS.
  • iedereen houdt 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • er is iemand van het bestuur aanwezig en aanspreekbaar over de richtlijnen/regels indien wenselijk.  Alle bezoekers aan de ruilbeurs volgen de aanwijzingen van dit bestuurslid op.
  • ga vooraf thuis naar het toilet.

Welke maatregelen zijn genomen:

• bij aankomst staat handgel;  iedereen wordt gevraagd de handen te wassen
  • voor degene die wil zijn er mondkapjes aanwezig
  • de plekken om je ruilplanten neer te leggen zijn ruim 1,5 m uit elkaar.
  • de looproute is in één richting (een rondje)  Iedereen loopt dezelfde richting uit.

Verplicht:

• Iedereen die aanwezig wil zijn, is verplicht zich uiterlijk vrijdag 18.00 uur te melden via de mail: groeienbloeiuden@gmail.com met duidelijke vermelding van naam + telefoonnummer.

Mochten er zich achteraf calamiteiten voordoen, dan zullen alle aanwezigen daarvan op de hoogte gesteld worden.