Bloemschik Drive Thru, 1 november 2020

Dit jaar geen ZNKB, Zuid Nederlandse Kampioenschappen Bloemeschikken maar wel een bloemschik drive-thru wedstrijd.

Na de drive-thru restaurants, drive-thru Corona-test-straat is nu het tijd voor een drive-thru bloemschikwedstrijd.

Wanneer: zondag 1 november 2020
Waar: Den Bolder in Waspik.

Bloemschikkers van onze afdeling die hier belangstelling voor hebben kunnen zich alvast melden.  Zie  Link

Je maakt thuis je arrangement en brengt dit met de auto naar de wedstrijdlocatie. Bij aankomst plaats je je werkstuk op een tafel en krijg je even tijd om hetgeen tijdens de autorit verschoven is te herschikken. De jury gaat je werkstuk beoordelen op de bekende onderdelen: uitbeelding van het thema, technische uitvoering en totaal indruk. Jij krijgt een kopje koffie of thee maar ook de gelegenheid om met jury in gesprek te gaan over jouw arrangement. Na de beoordeling neem je je arrangement weer mee naar huis.

Aan het einde van de dag laten we de jury via Social Media een korte samenvatting geven en worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Het hoofdthema is 'Halloween'.